At the hotel shop on “Mother’s Day” last Sunday !

Last Sunday was Mother’s Day, wasn’t it?  How did you thank your mother?

At the hotel shop, we have set up a Mother’s Day gift corner from before Mother’s Day to the check-out time at 10 am the next morning of Mother’s Day.

This is a “Thank you Mother Set” and the selling price is 3,988 yen. In Japanese, 39 is read as Thank you, 88 is read as Haha(Haha means Mother). It is a pun price !

The contents are 6 kinds of fish side dishes and 2 kinds of sardine pasta sauce. One handkerchief and one Mother’s Day card.

At Wagon, we sold pecan nuts, strawberry butter sand, handkerchiefs, and two types of moisturizing creams that mothers will be happy with.

Bamboo fiber handkerchiefs with excellent deodorant, antibacterial and water-absorbent properties.

It is a popular strawberry butter sand that won the gold medal at the souvenir grand prix of the railway company.

Next year, if you stay with your mother and give them a present at our shop, it will surely be an unforgettable memory !

Good day ! from Minhong

Book us at;

” Kanyo channel “ is being delivered ….

Please press “like(いいね!)” and subscribe to the channel.

コメントを残す on At the hotel shop on “Mother’s Day” last Sunday !

売店のオススメ商品 5月②

こんにちは!

ゴールデンウィークもおわり、

みなさまはいかがお過ごしでしょうか?

売店を担当しております、あすかです!

今回紹介させていただく商品は

 

めかじきチャーシューになります

 

 

なんとこちらの商品、ホテル観洋グループ総料理長が監修した商品なんですよ!

 

冷凍食品で加熱してある商品になっておりますので解凍後すぐに食べることができます!

なかなか、南三陸に来るのが厳しいという方でも

電話注文でご自宅の方までお届けいたします!

※商品代金引換+代引手数料+送料(クール)となります

電話注文・ご不明点は

南三陸ホテル観洋 売店 まで!

 

コメントを残す on 売店のオススメ商品 5月②

ぶり・さば・かつおをお手軽に楽しめるお惣菜!

大家好,我是惠。
皆さん、こんにちは、恵です。

今天繼續向大家介紹本館賣場常溫保存的魚類速食品。
微波爐加熱30秒就可以直接食用,在這裏介紹鰤、鯖、鰹魚的各自吃法。

本日はぶり、さば、かつおのお惣菜を紹介致します。
常温で保存し、
電子レンジは30秒間加熱するだけて簡単に食べることができます。
今回はぶり、さば、かつおの3種類の食べ方を紹介致します。

1.ぶり在日語漢字裏是鰤。中文稱:五條鰤。
魚身積纍了大量的脂肪,肉質緊實,脂膏豐富,異常美味。
1.ぶりは漢字で「鰤」と書きます。中文名:五条鰤
脂肪、たんぱく質が豊富で、非常においしいです。

2.さば在日語漢字裏是鯖。中文稱:鯖花魚。
鯖富含蛋白質,提高免疫力,調低血壓,緩衝貧血,有利於生長發育。
2.さばは漢字で「鯖」と書きます。 中文名:鯖花魚
タンパク質が豊富で、免疫力を高め、血圧を下げ、貧血を防止するなど、栄養豊富です。

3.かつお在日語漢字裏是鰹。中文稱:炸彈魚。
鰹魚有利於止咳,清熱解毒,清除體内多餘的毒素,養胃等功效。
3.かつおは漢字で「鰹」と書きます。 中文名:炸彈魚
鰹は咳止め、熱を下げ、体内の余分な毒素を除去し、胃の保護などに有益です。

期待大家的光臨哦,下周見。
それでは、また来週。

Book us at;

” Kanyo channel “ is being delivered ….

Please press “like(いいね!)” and subscribe to the channel.

コメントを残す on ぶり・さば・かつおをお手軽に楽しめるお惣菜!

売店のオススメ商品♪

こんにちは。GWは皆様いかがお過ごしですか?

売店を担当させていただいております あすかと申します!

今日は売店で複数あるお気に入りの商品の中から

「さんまとトマトのアヒージョ」をご紹介させていただきます。

三陸沖で獲れたサンマを使用、トマトとガーリックがほんのりときいており、

オリーブオイルが使用され、こってりとしたイメージがありますが、

こってりとしている物が苦手な方でも

あっさりとした仕上がりのとなっておりますので

食べやすい商品となっております。

電子レンジで約30秒温めるだけなのでお手軽に食べることができます!

さらに……

2015年に農林水産大臣賞を受賞しました

 

 

ぜひ、皆さんもご来館された際にはお試しください!

 

コメントを残す on 売店のオススメ商品♪

canに入った!ささ笹かまアヒージョ♪

大家好,我是惠。
皆さんこんにちは、恵です。

今天繼續像大家介紹本館賣場的新商品。
今日も当館売店の新商品をご紹介致します。

在第七屆「新東北特獎大賽」中榮獲最高獎的武田的竹簽魚餅。
第7回「新東北みやげコンテスト」で最優秀賞を受賞した、
武田の笹かまぼこの「Canささ」です!

每100克營養成分
能量 115Kcal 碳水化合物 8. 7g
蛋白質 9. 2g 鹽當量 1. 3g
脂質 4. 8g 澱粉含量 2.49%

栄養成分表示(100g)当たり
エネルギー  115Kcal     炭水化物  8.7g
たんぱく質     9.2g     食塩相当量 1.3g
脂質        4.8g     でん粉含有率 2.49%

罐裝油燜竹簽魚餅 的説明是:白魚的美味與橄欖油的味道非常精緻,
在這裏推薦大家配上白葡萄酒一起享用味道會更好。

笹かまアヒージョの説明:
白身魚の美味しさをオリーブオイルの風味が引き立てます。
是非、白ワインとともにお楽しみください。

罐裝油燜柚子花椒魚餅 的説明是:與純米吟釀酒是最好的搭配,
其濃郁的香氣與柚子的清香味和辛辣的花椒的香味相融合后味道非常鮮明。
大家一定要品嘗哦。

笹かま和ヒージョゆず山椒:
ゆず入りのかまぼことスパイシーな山椒の香りがスッキリとした味わいの純米吟醸酒と好相性。
是非、お楽しみください。

今天就到這裏,下周再見哦。
それでは、また来週。

Book us at;

” Kanyo channel “ is being delivered ….

Please press “like(いいね!)” and subscribe to the channel.

コメントを残す on canに入った!ささ笹かまアヒージョ♪